Bathroom

Waarom kiezen voor Off Site Belgium?

Kiezen voor een prefab badkamer biedt tal van voordelen. Denk aan een kortere bouwtijd, eenvoudige installatie en flexibiliteit. Daar stopt het echter niet. Er zijn tal van redenen waarom een prefab badkamer dé ideale oplossing is voor uw project.

Budgetvriendelijk

  • Faalkosten worden tot een minimum beperkt door onze kwaliteitstesten die we in de fabriek doen vooraleer de badkamers worden ingepakt en klaargemaakt voor transport.
  • Prijstechnisch kunnen wij er eenvoudig voor zorgen dat de kost van de prefab badkamer lager ligt dan een traditionele badkamer. 

Verkorte bouwtijden

Doordat onze units nagenoeg volledig ingericht worden geleverd, dienen er geen individuele onderdelen meer te worden geïnstalleerd wat de bouwtijd drastisch verkort.


Kleinere ecologische voetafdruk

Off Site Belgium werkt enkel met kwalitatieve producten die een lange levensduur garanderen. Bovendien maken wij gebruik van hernieuwbare grondstoffen voor de productie van onze units.

Ontwerpvrijheid

  • We werken alles uit in 3D volgens de wensen van de klant. Hierin kan bijna alles van een standaard vierkant tot en met een L-vormige badkamer met een cirkelvormige doucheruimte.
  • Geen beperkingen naar grootte of materialen. Uiteraard kan u wel steeds rekenen op ons professioneel advies.

Productie in geconditioneerd gebouw

De productie van onze prefab badkamers vindt altijd plaats onder geconditioneerde omstandigheden om zo een optimale kwaliteit te verzekeren.


Single point of contact

Hoewel we beschikken over een uitgebreid team van engineers, techniekers en ondersteunend personeel hanteren wij een single-point-of-contact beleid. Onze medewerkers zijn dus steeds nauw betrokken.

 

Eenvoudige installatie

  • Onze kant-en-klare badkamers worden met gesofisticeerde 3D-software in detail ontworpen. Bovendien kan u rekenen op de nodige begeleiding en apparatuur om een vlotte installatie te verzekeren.
  • Geen kopzorgen meer op de werf. Geen extra slijpwerken. De badkamer wordt op de exacte plaats gepositioneerd en klaar. Plug and play.

Levering Just-in-time (JIT)

Wij leveren alles op de werf op het moment dat het nodig is en geen dag vroeger. Dit door ons flexibel op te stellen, steeds in overleg met onze klant.


Efficiëntie

Er zijn geen opslagkosten op de bouwplaats, 95% minder afval op de werf en geen onnodige logisiteke handelingen.  

Off Site Belgium, een garantie voor kwaliteit

Onze jarenlange ervaring staat garant voor badkamer units van onberispelijke kwaliteit. Ze worden ontworpen met behulp van gesofisticeerde 3D-software om potentiële conflicten al tijdens de ontwerpfase te elimineren. Daarnaast zorgt een efficiënte structuur in de assemblagelijn voor nauwkeurigheid en precisie. Al onze units worden bovendien zorgvuldig geïnspecteerd en vergezeld van een inspectierapport.

Off Site is ISO 9001 en KIWA gecertificeerd.

Tessa VDH

Contacteer ons

Benieuwd wat Off Site Belgium kan betekenen voor uw project? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Sales Representative. Zij staat steeds voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Tessa Van der Haeghen
Sales Representative
E tessa.vanderhaeghen@offsitebelgium.be 
T +32 477 852 498