Bathroom Off Site

Hoogwaardige prefab badkamerunits voor alle sectoren en budgetten.

Meer dan
1000
badkamerunits per jaar
Meer dan
8
jaar ervaring
Actief in
4
landen
Meer dan
30
referentieprojecten

Off Site Belgium is de belangrijkste producent van modulaire badkamerunits in België die jaarlijks duizenden units levert aan toonaangevende hoofdaannemers en ontwikkelaars. Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige badkamerunits voor alle sectoren en budgetten, van HPL-eenheden tot betegelde badkamers. 

Ontwerpen kunnen worden geselecteerd uit een verscheidenheid van populaire standaarden of nieuwe op maat gemaakte ontwerpen dewelke ontwikkeld worden om aan uw individuele projecteisen te voldoen. Off Site Belgium combineert innovatieve ontwerpen met productie-expertise en bouwkennis om een oplossing te bieden aan de veeleisende normen van de huidige bouwsector.

Meer weten over onze producten en diensten?

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een prefab badkamer van Off Site?

Verkorte bouwtijd

Doordat onze units nagenoeg volledig ingericht worden geleverd, dienen er geen individuele onderdelen meer te worden geïnstalleerd wat de bouwtijd drastisch verkort.

Productie in grote aantallen

Off Site Belgium is gespecialiseerd in prefab units die seriematig worden geproduceerd met vooraf afgesproken maten en uitvoering waardoor wij op korte termijn een zeer groot aantal units kunnen produceren.

Budgetvriendelijk

Faalkosten worden tot een minimum beperkt door onze kwaliteitstesten, prijstechnisch ligt de kost van een prefab badkamer bovendien lager dan een traditionele badkamer

Eenvoudige installatie

Onze kant-en-klare badkamers worden met gesofisticeerde 3D-software in detail ontworpen. Bovendien kan u rekenen op de nodige begeleiding en apparatuur om een vlotte installatie te verzekeren.

Prefab Bathroom

Voor wie?

Het modulaire ontwerp van onze kant-en-klare badkamer units zorgt ervoor dat ze volledig aan te passen zijn aan de noden van iedere klant. Hierdoor zijn onze units geschikt voor verschillende type gebouwen. Een korte bouwtijd en eenvoudig installatie maken onze units bovendien de ideale oplossing voor gebouwen waarbij we grote aantallen van hetzelfde type kunnen plaatsen. Denk hierbij aan:

  • Gezondheidszorg
  • Studentenhuizen
  • Woningen
  • Hotels
  • Tijdelijke huisvesting
  • Grote renovaties

Ontdek waarom een prefab badkamer de ideale oplossing is voor uw project.

Contacteer ons

Onze aanpak

Van overleg en engineering, tot productie en installatie: een  gestandaardiseerd proces zorgt voor een kant-en-klare badkamer die uw verwachtingen op gebied van budget, tijd en kwaliteit overtreffen.