Bathroom

Onze aanpak

Van overleg en engineering, tot productie en installatie: een gestandaardiseerd proces zorgt voor een kant-en-klare badkamer die uw verwachtingen op gebied van budget, tijd en kwaliteit overtreffen.

Proces

We combineren innovatieve ontwerpen met productie-expertise en bouwkennis om een oplossing te bieden aan de veeleisende normen van de huidige bouwsector. Hierbij hanteren wij een vaste procedure.

Overleg

Overleg

Voor de start van ieder project neemt onze Sales Representative Tessa, uitgebreid de tijd om samen uw behoeften in kaart te brengen en zo de meest geschikte oplossing te bepalen. Elk project is verschillend, dus graven wij diep in de details van uw project. We kijken naar de hoeveelheid eenheden, de verscheidenheid en uw planning. Daarnaast maken we voor ieder project steeds een haalbaarheidsstudie. Dit proces stelt ons in staat om u een detail te geven die kostenzekerheid biedt. Gedurende de volledige looptijd van het project blijft onze Sales Representative bovendien nauw betrokken zodat u steeds één vast aanspreekpunt hebt voor eventuele vragen.

Ons team werkt aan de vormgeving van het project en de integratie van projectspecifieke ontwerpcomponenten. We kijken naar de systemen en onderdelen binnen en buiten elke modulaire badkamer-eenheid om potentiële conflicten te identificeren. Dit alles gebeurt in onze eigen organisatie. We stellen realistische verwachtingen op. Uiteindelijk is ons doel voor het ontwerp van elke geprefabriceerde eenheid om uw verwachtingen voor budget, tijd en kwaliteit te overtreffen.

Engineering

Engineering

Een complex gegeven omzetten naar eenvoud en duidelijkheid.

We gebruiken 3D-software om alles in detail te ontwerpen. Dit laat toe potentiële conflicten in een vroeg stadium uit te schakelen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid veel meer elementen op voorhand te laten zien voordat we, op vraag van de klant, een mockup produceren. Onze tekenaars staan tijdens het gehele tekenproces steeds ter uwer beschikking.

Production

Productie

We passen ons proces aan voor elk van onze unieke opdrachten. Alles is gericht op het vervullen van de visie van het project. We bouwen elke geprefabriceerde badkamerunit met de nodige aandacht om ervoor te zorgen dat het beoogde ontwerp en de klantervaring worden vervuld.

Een efficiënte structuur in de assemblagelijn zorgt voor nauwkeurigheid, precisie, continuïteit en snelheid. Wij inspecteren elke modulaire badkamer POD om de hoogste kwaliteit te garanderen  volgens de projectspecificaties. Elke unit is vergezeld van een rapportage na het ondergaan van de nodige testen.

Installatie

Installatie

Wij leveren de kant-en-klare badkamers op gewenste dag en uur volgens de JIT-methode. Elke badkamer POD is voorzien van spatwaterdichte verpakking

Onze zelfdragende units kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd. De POD wordt vervolgens onderdeel van het gebouw en ondergaat een laatste controle door onze klant. Om een vlekkeloze installatie te garanderen bieden wij begeleiding, eigen apparatuur en alles wat u nodig heeft. Hoewel de installatie de laatste stap in het proces is, betekent dit niet het einde van onze samenwerking en partnerschap.

We blijven beschikbaar voor al onze klanten.

Tessa VDH

Contacteer ons

Benieuwd wat Off Site Belgium kan betekenen voor uw project? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Sales Representative. Zij staat steeds voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Tessa Van der Haeghen
Sales Representative
E tessa.vanderhaeghen@offsitebelgium.be 
T +32 477 852 498